Київське земляцтво «Буковина» відзначило 10-річчя свого існування

Урочистості з нагоди 10-річчя земляцтва «Буковина» відбулись у Києві. Буковинці за походженням, місцем проживання та переконаннями зібралися, щоби відзначити ювілей громадської організації, яка вже десять років дбає про створення умов для спілкування вихідців з Чернівецької області, котрі мешкають сьогодні за її межами, переважно у Києві, зміцнення зв’язків з рідним краєм, збереження та популяризацію традицій і культурної спадщини його народу, захист інтересів буковинців.

Серед присутніх на святі були ті, чиї імена добре відомі у світі, серед них – лікарі, освітяни, артисти, представники інших професій, які своєю повсякденною працею примножують славу буковинського краю.

Зустріч відбулась у теплій невимушеній атмосфері. Від імені Чернівецької обласної ради присутніх привітав керуючий справами обласної ради Аркадій Мойсей. Він вручив Почесні грамоти членам земляцтва, які зробили значний особистий внесок у зміцнення культурних, громадських та духовних зв’язків між громадами Чернівецької області та столиці України.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *