Золоті правила

* Джгут, накладений на кінцівку з метою зупинки крові, можна тримати не більше 2-х годин. Інакше почнеться некроз тканин і гангрена.
* Якщо ви впали і розрізали шкіру, особливо на обличчі, пам’ятайте, що зашити рану можна тільки протягом 24 годин. Якщо ви не звернетеся у травмпункт протягом першої доби, то матимете шрам. Адже рана гоїтиметься сама, затягуючись.
* Щоби вас обходили стороною кишкові інфекції та гепатити, треба дотримуватися одного простого, але золотого правила. Зайшовши до хати чи до квартири, одразу ж прямуйте до крану з водою. Чисті руки – запорука вашого здоров’я.
Лікар-хірург із досвідом роботи 29 років здійснює лікування судинних захворювань ніг сучасними методами з покращенням кровообігу і попередженням ампутації (облітеруючий атеросклероз, облітеруючий ендартеріїт, діабетична ангіопатія, хвороба Рейно). Лікує також захворювання суглобів, багаторічні незагойні трофічні виразки ніг, фурункульоз, інші гнійні захворювання, врослий ніготь, геморой, грибкові ураження нігтів, знімає гострий біль при різних захворюваннях опорно-рухового апарату (рук, ніг, спини, попереку). Застосовує озокерит під час лікування на прийомі та вдома. Очищення печінки після жовтухи, алкогольної інтоксикації, хіміотерапії, променевої терапії та інших отруєнь.
Приймає за адресою: вул.Герцена, 1, мале колективне підприємство «Ваше здоров’я», кабінет №3, щоденно від 14.00 до 17.00. Телефон: 52-27-05. Моб.телефон: 8(050)5075138. Олекснадр Іванович.
Ліц.: Серія АВ № 300141.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *