ПІДТРИМАЙТЕ БУКОВИНКУ, ВІТАЛІНУ МЕЛЬНИЧУК СВОЇМ ГОЛОСОМ НА КОНКУРСІ «МІС УКРАЇНСЬКА ДІАСПОРА»!

Дорогі Буковинці! Наша землячка, Віталіна Мельничук, що навчається в США, майбутня журналістка, бере участь  в конкурсі «Міс Українська Діаспора», який відбудеться 22 листопада.

П І Д Т Р И М А Й Т Е    Ї Ї   С В О Ї М    Г О Л О С О М!

Miss Ukrainian Diaspora 2015 – November 22, 7:00 p.m.

 799f8823e0e093ad030525daa8403374_Miss_Ukrainian_Diaspora-2014_Ulyana-Fenyn-960-400-c

Головний конкурс краси в українській діаспорі, за корону змагаються красуні, які живуть за межами України. Організатором конкурсу є VIDIA, найбільший незалежний інформаційний ресурс у діаспорі.

Благодійна мета «Міс Українська Діаспора» у 2015: соціальна та матеріальна допомога Україні, зокрема, гуманітарна місія для українських госпіталів.

серпнева допомога

 

Головний конкурс краси в українській діаспорі відбувається щороку у Чикаго, США за участі високоповажного журі.

У концертній програмі виступають найкращі українські зірки. А за корону найпривабливішої українки діаспори змагаються красуні, які постійно або тимчасово живуть за межами України.

Організатором конкурсу є Медіа-портал української діаспори VIDIA, найбільший незалежний інформаційний ресурс у діаспорі.

Цього року учасниці «Міс Українська Діаспора» зібрали чимало допомоги дітям та дорослим.

Впродовж жовтня місяця волонтери із багатьох штатів Америки збирали зимовий одяг для дорослих та дітей, іграшки, канцтовари, підгузки та їжу для немовлят.

У Чикаго в приміщенні церкви Св. Йосифа дівчата з конкурсу «Міс Українська Діаспора» та переможниця 2014 року Уляна Фенин зібрали та запакували 65 посилок  із необхідними речами, які вже скоро прибудуть в Україну у якості гуманітарного вантажу.

Акція відбулась за участі волонтерів з організацій «Разом» та “Міс Українська Діаспора”. Сприяння у доставці вантажу здійснювали компанії KLM Express та Ukraine Express. Організатори планують і надалі продовжувати подібні акції.

У серпні місяці, українці з Чикаго передали до Києва, у Центральний клінічний госпіталь Прикордонної служби, що наразі лікує військових, поранених у зоні бойових дій на Донбасі, 60 посилок із медичним устаткуванням та багатофункціональні медичні ліжка.

Ще 60 коробок були відправлені у Базовий військовий госпіталь Дніпропетровська.

Раніше, конкурс “Міс Українська Діаспора” також висловила підтримку кримськотатарському народу від українців за океаном. “Браття кримські татари, не втрачайте свободи!”. Рядок з гімну України “Чорне море ще всміхнеться…” та вислів “Bir devlet – bir millet” (з кримськотатарської “Єдина країна- єдиний народ”) – такі основні меседжі фотопроекту. Дівчина не має кримськотатарського походження, але за свої чорні брови її часто називали східною красунею. Уляна Сидор пацює костюмером у театрі американського коледжу, де навчається. Деякі елементи костюму дівчина шила сама.

Міс Українська Діаспора 2014, Соломія Крунь стала героїнею відео-ролика, присвяченого українським військовим, у якому дівчина проводжає свого коханого на фронт, а згодом він повертається живий і з перемогою.

Їх дві долі у цей важкий для країни час подібні до тисяч інших в Україні, немов ціле поле маків під вітром східних степів.

“Постійно переглядаю репортажі із зони АТО, співпереживаю разом з Україною. Я знаю, що всі українки світу готові допомогти – ми всі чекаємо і палким серцем любимо наших героїв”, – зізналася Соломія.

“Молюся, щоб наші захисники засвітили сонце над Україною. Ми вас дочекаємося!”- Звернулася вона до військових.

Голосуйте за Віталіну Мельничук – наша буковинка достойна бути гідним представником Буковинського краю серед діаспори!!!

Рисунок1

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *