кримінал

А п’яні молодиці…літають
38-річна п’яна чернівчанка захотіла «політати» і випала з вікна власної квартири на третьому поверсі одного з будинків на вул. Руській у Чернівцях. П’яним щастить, тож вона відбулася переломами.
Інша, 31-річна жителька обласного центру повідомила, що в ході суперечки її побив 24-річний чоловік. За спроби втекти жінка вистрибнула з вікна квартири на другому поверсі. Внаслідок падіння потерпіла з переломом ноги та хребта госпіталізована до обласної лікарні.
Того ж дня на балконі квартири на вул. Стасюка в Чернівцях повісився 54-річний чоловік.

Сапа…від голови
До Заставнівської ЦРЛ з непроникною колото-різаною раною грудної клітини доставлений 49-річний житель с. Чуньків. Під час суперечки його порізав 62-річний односельчанин.
До Сокирянської ЦРЛ з закритою черепно-мозковою травмою доставлена 64-річна жителька с. Грубно. Вона отримала сапою по голові від 48-річної сусідки.

Молдавський «рекет»
53-річна жителька Ломаченців звернулася до Сокирянського райвідділу міліції та повідомила, що її 52-річний чоловік минулого дня виїхав з дому на власному авто і зник. Міліціонери встановили, що двоє невідомих на сільському полі побили чоловіка і викрали його «дев’ятку». За скоєне затримали 20-річного та 22-річного жителів Молдови.

«Потрійний бутерброд»
На вул. Галицький шлях сталося потрійне зіткнення автомобілів. 22-річний чернівчанин, керуючи «Маздою-323», виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з «ВАЗ-21099» під керуванням 34-річного тернополянина та зі «Шкодою-Октавія», за кермом якої сидів 43-річний житель Ужгорода. Внаслідок ДТП 30-річна пасажирка «ВАЗ-21099» загинула на місці пригоди, а водій цього авта з переломом хребта доставлений до лікарні.
34-річний житель Шишківців, керуючи «Ауді», на одній з вулиць райцентру наїхав на 73-річного пішохода. Потерпілий загинув.
ЦГЗ УМВС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *