Регіональні новини

«Вдячна» дитина
14-річний племінник переїхав жити до заможних тітки і дядька після того, як його мати поїхала на заробітки до Іспанії. Він почув, що дядько планує купити кілька верстатів для підприємства, кожен з яких коштує $100 тис., і підмовив своїх друзів вбити родичів і забрати гроші. Вночі нападники проникли до кімнати тітки. Племінник вдарив її сокирою по голові, але удар виявився невдалим. Жінка очуняла і через деякий час почала кликати на допомогу. У нападників здали нерви і вони порозбігалися. Усіх трьох неповнолітніх затримано.
Шевченківський РВ УМВС
м. Чернівців

Почому людина? 

Оперативники УБОЗ дізналися, що місцевий мешканець за 2500 грн замовив викрадення  колишньої співмешканки. Злочин було імітовано, під час передачі 2000 грн  зловмисника затримали. У нього вилучили наручники та шприц з невідомою рідиною, склад якої встановлюють експерти.
Прес-служба ГУБОЗ МВС України
 Без євро

Громадянин України, який їхав потягом «Софія-Москва», під час митного контролю на КПП «Станція Вадул-Сирет» не вказав у декларації достовірні відомості щодо наявності іноземної валюти. Приховані 3000 євро вилучено.

Тонуть і горять

Зі ставка у с. Сербичани люди витягли тіло 13-річного хлопчика. Як розповіли очевидці, він грався з друзями біля ставка і пішов дістати м’яч, який упав у воду.  У с. Довжок втопилася 12-річна дівчинка. Вона плавала на надувному матраці, який спустився посеред ставу. У Петричанці під час купання в Сиреті на очах людей втопився 16-річний житель с. Димка.
Під час пожежі в смт. Кельменці  травми отримали 86-річна та 83-річна бабусі. Старша з жінок померла. Причиною пожежі стало порушення правил безпеки при експлуатації електромережі. Наступного дня виникла пожежа в житловому будинку на вул. Кочубея обласного центру. 35-річного винуватця загорання з отруєнням чадним газом доставлено в реанімацію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *