кримінал

Скільки наш народ не вчи…
Від початку року на Буковині зареєстровано 184 пожежі, у вогні загинуло загинуло 26 людей.
В Рукшині загорівся будинок 49-річного місцевого мешканця, якого вже мертвим знайшли на місці пожежі. Життя чоловіка забрало паління в нетверезому стані.
В одному з господарств Селятина виникла пожежа через неправильне влаштування і несправність пічки та димоходу. На щастя, загиблих та травмованих не було.
У Чернівцях на вул. Федьковича виникла пожежа на І поверсі 2-поверхового житлового будинку. Потерпілих немає.
Ще один будинок вдалося врятувати від вогню на хуторі Аршиця у Нижніх Петрівцях. Пожежа виникла в господарстві 37-річного батька, на утриманні якого знаходиться троє дітей. Постраждала лише господарська будівля.
Центр пропаганди ГУ МНС у Чернівецькій області
За тиждень – 5 смертей
18-річний житель Цуреня, керуючи автом «Мазда-323» на вул. Руській у Чернівцях, зіткнувся з автом «ВАЗ-2101» під керуванням 21-річного жителя  Остриці. У результаті ДТП 21-річний чоловік від отриманих травм помер на місці події, пасажир «ВАЗ-2101» з переломом щелепи доправлений до лікарні.
У Чорногузах  22-річний житель села, керуючи мотоциклом «МТ-10» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з «Сітроеном» під керуванням 24-річного жителя Іспаса. Внаслідок ДТП водій та 21-річний пасажир мотоцикла померли на місці пригоди.
33-річний чернівчанин, керуючи мотоциклом іноземного виробництва, на вул. Джерельній обласного центру не впорався із керуванням та наїхав на огорожу. Чоловік від отриманих ушкоджень помер на місці пригоди.
У Дубівцях  20-річний житель Давидівки, керуючи автом «ВАЗ-2106», під час розвороту зіткнувся з мотоциклом іноземного виробництва, під керуванням 25-річного жителя Яблунівки, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій мотоцикла помер на місці пригоди, 27-річний пасажир мотоцикла із численними травмами госпіталізований до ЦРЛ.
ЦГЗ УМВС України в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *