кримінал

Озброїлися до зубів
Кельменецькі міліціонери затримали 49-річного жителя Іванківців у момент збуту 1200 г макової соломки. Під час обшуку в його господарстві вилучили 2 розібрані мисливські рушниці, 2 укорочені стволи мисливської рушниці без номерів, колодку з прикладом, іноземну 3-ствольну мисливську рушницю з оптичним прицілом, 2 стволи калібру 20 мм, ствол нарізний калібру 6,5 мм, патрон калібру 6,5 мм. В салоні його авта «Хонда-Акорд» знайдено кустарний ніж і 10 мисливських патронів калібру 16 мм.
У помешканні 50-річного жителя Ржавинців вилучили 2 металеві стрічки з 34-ма вмонтованими патронами, пластмасову колодку з 26 патронами, ударно-спусковий механізм до гладкоствольної зброї, металеву та скляну банки з порохом. А на вулиці Головній у Чернівцях  затримали 30-річного жителя Хмельницької області, в якого вилучили пістолет травматичної дії «Каризма -22 Магнум», 7 набоїв до нього та 9 набоїв невстановленого зразку.

Нема чого до міста їздити!
До реанімації на Фастівській з черепно-мозковою травмою і переломом кісток основи черепа госпіталізований 27-річний житель Нових Станівців, якого на вул. Галицький шлях у Чернівцях металевою трубою побили невідомі. За скоєне затримали19-річного та 24-річного молодиків.

Що могла, те й зняла
47-річний чернівчанин повідомив, що жінка, яка проживає в одному із будинків на вул. Головній, під виглядом зняття порчі, «зняла» в його 15-річної доньки 750 євро та $1000.
ЦГЗ УМВС в Чернівецькій області

Сезон потопельників відкрито
Через необережне поводження на воді передчасно обірвалося життя 54-річного мешканця с. Кам’янка Глибоцького району. Чоловік втопився в Сереті.
На вул. Комарова обласного центру повісилася 75-річна жінка. У Берегометі  так само вчинив 49-річний чоловік.
Працюючи на присадибній ділянці, мешканець Магали натрапив на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Небезпечну знахідку знешкодили піротехніки.
Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *