Гороскоп на 3-9 вересня

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 3-9 вересня

ОВЕН

Ви радо зустрічаєтеся з несподіванками 3-4-го: невже це воно? 5-6-го прислухайтеся до свого невдоволення: можна все ще виправити. 7-го дошкулятиме застуда, 8-го не вистачатиме грошей. Тож почекайте до 9-го!

ТЕЛЕЦЬ

3-4-го відпочиньте і добре розважте родину, хоча 5-го відчуєте нестачу грошей, а 6-го ніхто не прийде на допомогу. 7-го не проґавте сприяння зірок, 8-го послухайтесь внутрішнього голосу: чи вирушати у поїздку 9-го.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень напружений і повен несподіванок. 3-4-го не шукайте допомоги, 5-6-го правильно оцінюйте несподіванки. 7-го варто зайнятися здоров’ям. 8-9-го стоятимете перед вибором: віддати перевагу родині чи роботі?

РАК

3-4-го родина буде щаслива від самої вашої присутності, натомість 5-6-го буде невдоволена, що вам довелося вирушити у відрядження. 7-го ви зможете заробити грошей. 8-9-го шукайте партнерів та розпочинайте проекти.

ЛЕВ

Не імітуйте бурхливої діяльності 3-4-го: справи серпня все одно доведеться завершувати. 5-6-го велика ймовірність прийняти хибне рішення, 7-го відчуєте це у гаманці. 8-9-го можна міняти роботу й навіть професію.

ДІВА

Укладання угод відкладіть з 3-го на 4-те. 5-6-го справи робитимуться нібито самі. 7-8-го доведеться приймати важливі для родини рішення. 9-го матимете можливість для додаткового заробітку або отримаєте подарунок.

ТЕРЕЗИ

3-4-го можете отримати гроші: заробіток, подарунок чи премію. 5-6-го вони підуть на поїздку з родиною. 7-8-го стоятимете перед вибором, але не відкладайте його на 9-те: цей день непридатний для важливих рішень.

СКОРПІОН

Вирішене 3-го важко буде втілювати 4-5-го через нестачу грошей. 6-7-го доведеться багато пересуватися, тож зважте, що цього дня – висока ймовірність травм. 8-9-го доведеться приймати рішення стосовно вашого здоров’я.

СТРІЛЕЦЬ

3-4-го вас спонукатимуть до вирішення якихось проблем, але відкладіть це на потім. 5-6-го в родині або колективі можлива втрата грошей, 7-8-го зможете усе залагодити. 9-го активно розробляйте нові проекти.

КОЗЕРІГ

Все, що сплануєте 3-4-го, дуже важливе для усієї родини. 5-6-го – вдалий час для вирішення проблем з віддаленими партнерами. 7-го отримаєте можливість для подальшого розвитку справ. 8-9-го родина подивує новинами.

ВОДОЛІЙ

Не поспішайте розчаровуватися 3-го, бо 4-5-го слід бути готовими до нових проектів. 6-7-го відпочиньте наодинці або відвідайте лікаря. 8-9-го активно працюйте, але відкладіть навіть важливі поїздки через ймовірність травм.

РИБИ

3-4-го буде нагода вирішити проблеми, але грошей на все не вистачить. 5-6-го доведеться обирати між поїздкою та заробітком на місці. 7-8-го уникайте спілкування з шефом. 9-го самі вирішуйте, чи варто далі в нього працювати.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *