Гороскоп на 1-8 січня

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 1-8 січня

ОВЕН

Уважніше поставтеся до несподіванок долі 1-3-го: не все приймайте беззаперечно. 4-го відмовтеся від поїздок, а 5-го можна вирушати в дорогу. 6-7-го вищі сили допоможуть здолати недугу, 8-го шукайте партнерів.

ТЕЛЕЦЬ

1-2-го будьте обережні у фінансових питаннях: хтось має намір вас ошукати. Самі приймайте важливі рішення 4-5-го, інакше вже 6-го будете розчаровані. 6-8-го можна нічого не робити – гроші надійдуть від попередніх зусиль.

БЛИЗНЮКИ

1-2-го не робіть нічого у поганому настрої, вже 3-го все може перемінитися. 4-5-го не шукайте допомоги і не пускайтеся в пригоди. Не вихваляйтеся прибутками 6-го, бо 7-го вас можуть обікрасти. 8-ме буде успішним.

РАК

1-2-го отримаєте цікаві подарунки, 3-4-го отримаєте запрошення на цікаву поїздку. Будьте обережні: є велика ймовірність 5-го занедужати в дорозі. Зустрічі 6-7-го дуже корисні для бізнесу, а 8-го – для особистого життя.

ЛЕВ

Зіткнення на роботі та вдома змусять вас 1-2-го переглянути стосунки з оточенням, а 3-4-го – убезпечити свої фінанси від зазіхань. 5-го не користуйтеся транспортом, 6-8-го слід покладатися лише на власний розсуд.

ДІВА

1-го та 3-го – вдалі дні для бізнесу, 2-го та 4-го краще відсидітися вдома. 5-го буде важко з фінансами, 6-7-го вищі сили, що відповідають за добробут земних створінь, зглянутьься: 7-8-го можливі прибутки і важливі контакти.

ТЕРЕЗИ

1-3-тє проведіть із родиною, відпочивайте «на всю котушку». 4-5-го матимете можливості здійснити забаганки своїх близьких. Події 6-7-го можуть розчарувати вас аж до нездужання. 8-го розпочинайте нові проекти.

СКОРПІОН

1-го не витрачайте гроші. Знайомства 2-3-го будуть приємними. 4-го можна вирушати у поїздку, 5-го утримайтесь від користування транспортом. 6-7-го відчуєте допомогу у важливих починаннях, 8-ме присвятіть родині.

СТРІЛЕЦЬ

1-3-го події виходять з-під контролю, є шанси занедужати або травмуватися. 4-го не поспішайте витрачати гроші. 5-6-го можна укладати угоди, 7-го не шукайте допомоги, 8-го не прогавте шансу на розширення бізнесу.

КОЗЕРІГ

1-2-го фінанси дозволять здійснити бажання. 3-4-го можна вирушати у відрядження чи на короткий відпочинок. 5-6-го нові знайомства зумовлять успіх у бізнесі. 7-8-го з неприємностей вийдете власними зусиллями.

ВОДОЛІЙ

1-2-го не шукайте допомоги і ні з ким не радьтеся. 3-го невдалий день для фінансових операцій, 4-го велика ймовірність захворіти. 5-6-го можливі несподівані події в родині. 7-8-го у поїздці покладайтеся лише на власні сили.

РИБИ

1-2-го ймовірні фінансові негаразди. 3-4-го вам можуть запропонувати нову роботу чи бізнес. 5-6-го можете постати перед вибором. 7-го слід наполегливо працювати на розвиток справ. 8-го обмежте користування транспортом.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *