Гороскоп на 13-19 листопада

ОВЕН: Поїздка п’ятниці – без особливих пригод. І вихідні пройдуть спокійно. В неділю можливі надходження. Не приймай рішень у понеділок і справляйся самотужки у вівторок. Жени поганий настрій у середу й чекай новин у четвер.

ТЕЛЕЦЬ: В суботу не поспішай витрачати отримане у п’ятницю. В неділю можливі фінансові негаразди. Родині доведеться прийняти твоє рішення у понеділок-вівторок. На середу нічого серйозного не плануй, у четвер не користуйся технікою.

БЛИЗНЮКИ: У п’ятницю-суботу можна вирушати в дорогу. У неділю не з’ясовуй ні з ким стосунків. Надходжень понеділка не вистачить на все задумане у вівторок. І в середу не все вийде так, як планувалося. А четвер потішить новими надходженнями.

РАК: П’ятниця-субота – прибуткові, та хто знає, що саме прибуде? А в неділю перевір стан своїх фінансів. У понеділок добре працювати десь на стороні, вівторок – для родини. В середу є можливість все змінити, у четвер працюй у команді.

ЛЕВ:  Повір своїй інтуїції у п’ятницю, обережно зі здоров’ям в суботу. У неділю не вийде щось давно заплановане, понеділок – для спілкування з начальством. Не сідай за кермо у вівторок. Родина чекатиме уваги в середу, а надходження можливі у четвер.

ДIВА: В дорогу вирушай у п’ятницю, натомість у вівторок краще зовсім не виходити з дому. На вихідних можливі фінансові проблеми. Не приймай рішень у понеділок, у середу роби рутинні справи. Головна увага четверга має припадати на здоров’я.

ТЕРЕЗИ:  Новини п’ятниці змусять активно попрацювати в суботу. У неділю-понеділок не зважай на поганий настрій і не звертайся по допомогу. На гроші, отримані у вівторок, не купуй нічого в середу: розчаруєшся. У четвер можна звертатися по допомогу.

СКОРПIОН:  Родина потребуватиме уваги у п’ятницю. Не витрачай зайвого й не будуй планів на вихідних. У понеділок доведеться багато спілкуватися. У вівторок не шукай допомоги. Середа не пасує для ризикованих вчинків. У четвер чекай новин.

СТРIЛЕЦЬ: У пֹ ’ятницю хтось потребуватиме твоєї допомоги. Після зустрічей суботи не приймай рішень у неділю. У понеділок обережно з грошима. Справи вівторка й середи будуть новими, але прибутковими. Четвер – для особистого життя.

КОЗЕРIГ: Не зациклюйся на прикрощах п’ятниці. Вихідні проведи з родиною. У неділю можливі подарунки. У понеділок не перекладай свої справи на когось. У вівторок обережно зі здоров’ям, у середу не тринькай гроші. Все може змінитися у четвер.

ВОДОЛIЙ: Надходження п’ятниці будуть дуже доречні: в суботу-неділю доведеться відпочивати у великій компанії. У понеділок можливі фінансові труднощі. В дорогу вирушай у вівторок і став на удачу в середу. Четвер – для аналізу ситуації та планування.

РИБИ:  Зусилля п’ятниці-суботи можуть розчарувати фінансовим результатом. Не намагайся у понеділок з’ясовувати недільні стосунки. У вівторок не шукай допомоги, в середу не розповідай нікому про свої плани. Поїздка буде доречною в четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *