ГОРОСКОП на 1-7 серпня

5338036f0b69c_image1

ОВЕН

На вихідних долатимете обставини, не розраховуючи на чиюсь допомогу. Навпаки, у понеділок вашої уваги вимагатиме родина. Вівторок принесе можливість для заробітку, але гроші доведеться у середу ж витратити. Однак загалом тиждень буде успішний.

 

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця несприятлива для підсумків, попрацюйте ще й на вихідних. Не проґавте можливостей, які виникнуть у неділю. Ваш успіх у понеділок-вівторок може спричинити конфлікти. Заздрісні втішаться, коли у середу-четвер долатимете фінансові проблеми.

 

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю й суботу варто попрацювати, у неділю – відновити старі знайомства. Від понеділка дослухайтеся до внутрішнього голосу: доведеться обирати серед кількох можливостей і вирішувати, чи скористатися допомогою, яку вам запропонують у середу.

 

РАК

П’ятниця обіцяє вам цікаву поїздку, на вихідних ваша родина може отримати несподівану допомогу. У понеділок-вівторок не розповідайте нікому про свої справи. Обережно з рішеннями в середу: якесь із них може спричинити конфлікт у четвер.

 

ЛЕВ

У п’ятницю-суботу ви активні й роботящі, добре було б долучити до цього розсудливість, бо можете в неділю залишитися без грошей. Вашим успіхом у понеділок зможе скористатися вся родина. У середу-четвер покладайтеся лише на себе.

 

ДІВА

У п’ятницю не беріть позик, у суботу, навпаки, шукайте грошовитих партнерів. Неділю проведіть у родинному колі. Власна інтуїція підкаже вам, як скористатися подіями та можливостями вівторка та середи, щоби у четвер уникнути конфліктів з оточенням.

 

ТЕРЕЗИ

Щоб ви не вирішили у п’ятницю, в суботу вам здаватиметься, що ви помилилися. У неділю просто відпочиньте. Гроші, отримані у понеділок-вівторок, вкладіть у свій бізнес.

У середу уникайте «спілкування» з технікою, на четвер готуйтеся до несподіванок.

 

СКОРПІОН

На вихідних вам знадобиться допомога. Стережіться задавнених харчів і конфліктів у колективі. Від понеділка доведеться багато працювати, здебільшого розумово. Можливо, що у середу-четвер ви не отримаєте грошей, на які розраховували.

 

СТРІЛЕЦЬ

Від п’ятниці весь ваш час належатиме родині. Якщо запланували поїздку на відпочинок, вирушайте у неділю. Від понеділка навколо вас усе зміниться: нові люди, незвичайні дії. Лише не поспішайте у середу з рішеннями: у четвер можете передумати.

 

КОЗЕРІГ

У п’ятницю можливі грошові надходження. В суботу стережіться перебування на сонці, у неділю не сваріться з рідними: наслідки можуть бути неприємними. Понеділок і середа сприятливі для здійснення задуманого. У четвер більше довіряйте власній інтуїції.

 

ВОДОЛІЙ

Якщо дослухатиметесь до внутрішнього голосу, на вихідних зможете уникнути багатьох прикрощів. У неділю-понеділок реалізуйте нові можливості, у вівторок-середу, навпаки, уникайте будь-якої активності. У четвер можете отримати давній борг або подарунок.

 

РИБИ

Фінансові проблеми п’ятниці змусять вас на вихідних приймати важливі рішення й спілкуватися із не зовсім приємними людьми. Від понеділка до середи робіть корисне для родини. На четвер попереджаємо про необхідність особливої обережності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *