З лінії вогню

72-річна жителька Старих Бросківців Сторожинецького району загинула від отруєння чадним газом у власній оселі. Загоряння спричинив непридатний стан електродротів на горищі. І хоча на пожежу швидко прибули і місцева пожежна команда і рятувальники зі Сторожинця, для старенької це було запізно.
Літня кухня у Веренчанці Заставнівського району зайнялася вночі. Місцеві та районні вогнеборці не допустили поширення вогню на житловий будинок. Причина загорання – знову-таки поганий стан електромережі.
У Старій Жадові Сторожинецького району вогонь встиг знищити шиферну покрівлю  будинку місцевої пенсіонерки. Але сам будинок сторожинецькі МНСники разом з місцевими пожежними врятували.
На дорозі між Шебутинцями та Романківцями в Сокирянському районі місцеві пожежники ліквідували загоряння автомобілю «Форд Транзит». Вогонь пошкодив електромережу і навісне обладнання відсіку двигуна.
У Волошковому на Сокирянщині невідомий підпалив сіновал місцевого мешканця. Вогонь знищив покрівлю та близько 2 т сіна.  Випадок розслідують працівники Сокирянського відділу ГУ МНС в Чернівецькій області.
Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *