Фронт Змін проти облради


Судовий процес триває

Суд задовільнив всі 3 клопотання відповідача – представників Чернівецької обласної ради. Нагадаємо, що раніше суд задовільнив 3 клопотання Москаля.

Сьогодні відбулося судове засідання в окружному адміністративному суді Чернівецької області за позовом «Фронту Змін» до облради. Колегія суддів нарешті зібралася у повному складі: Левицький, Маренич, Ковтюк. Однак до розгляду справи по суті не дійшло…

Зміст позову – скасування рішення Чернівецької облради від 24.12.2011р. «Про обласний бюджет на 2012 рік», а також про зобов’язання облради провести вибори голови. Суддя Віталіна Ковтюк, яка ще вчора хворіла, приступила до роботи. Представник позивача, нардеп Москаль хворий – телеграмою він надіслав клопотання про відкладення розгляду справи. На судове засідання не з’явився і  позивач – Максим Бурбак, оскільки у нього виникли термінові справи у Києві.

Відповідач, представник Чернівецької обласної ради, начальник юридичного управління облради Марія Єлєніч заявила 3 клопотання: долучити до розгляду справи списки депутатів Чернівецької облради за підписом голови на вимогу позивача); долучити до справи додаткові докази; залучити до справи на стороні відповідача  як третіх осіб – Чернівецьку ОДА та її головне фінансове управління. Всі клопотання відповідача суд задовільнив. Клопотання Москаля щодо відкладення розгляду справи суд теж задовільнив,  сторона відповідача не заперечувала. Наступне судове засідання відбудеться 7 березня 2012 року о 10.00.

Галина ЄРЕМІЦА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Фронт Змін проти облради”