Фонд у цифрах «Подаруй дитині життя»

За рік роботи Фонд отримав 194 400 гривень благодійних внесків, але його голова Франц ФЕДОРОВИЧ не збирається зупинятися на досягнутому.
У 2007-му Фонд провів 13 благодійних акцій, 2 марафони і 3 благодійні вечірки, під час яких зібрано 100 тис. грн. За ці кошти придбано ліки для 10 хворих дітей, ковдри і подушки, фарбу, холодильники, меблі для кухні і пральну машину, штативи і кварцові лампи. Фірма «Балаккон» закупила постільну білизну, а фірма «Рома» – 2 інфузомати вартістю 30 тис. грн. Крім того, хворі малюки отримали солодкі подарунки до дня Св. Миколая.
До роботи Фонду долучилися школи, гімназії та ВНЗ, які зібрали 9 тис. грн., громадські організації та монастирі (4100 грн.), фірми та приватні підприємства (41300 грн.), Глибоцький територіальний центр соціального обслуговування.
Фонд працює під патронатом УМВС України в Чернівецькій області. До річниці Фонду чернівецькі міліціонери створили відеоролик «Янголи з дорослими очима».
– Наше головне завдання на майбутнє – зібрати гроші і придбати сепаратор крові та необхідне до нього обладнання, – говорить голова Фонду Франц Федорович. – Хочеться, щоби хворі діти не їздили до інших міст, а мали змогу пройти повний курс лікування вдома. Завдяки сепаратору діти зможуть проходити в лікарні окремі блоки хіміотерапії, які зараз отримати у відділенні, на жаль, неможливо. Коли повністю позбавити онкогематологів роботи може тільки Всевишній, то полегшити і покращити її – наше завдання.

Усім, хто хоче приєднатися до роботи Фонду «Подаруй дитині життя», переказати кошти або допомогти ліками, надати будь-яку матеріальну допомогу, нагадуємо реквізити та адресу Фонду:
58000, м.Чернівці, вул. Гоголя, 12, тел./факс (0372) 57-31-47.
e-mail: blagovest-buk@yandex.ru
р/р 26002300000612 ФАКБ «Форум» м. Чернівці. МФО 356516, код ЄДРПОУ 35029311.
Гроші та матеріальну допомогу можна передати також безпосередньо відділенню ревмокардіоонкогематології Чернівецької обласної клінічної лікарні №1 (завідувач – Гнатюк Михайло Григорович), яке знаходиться за адресою: вул. Руська, 207а, ІІІ поверх.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *