Доктор Хаус повісив у себе вдома портрет Тараса Шевченка

Переплутавши при цьому великого українського поета із “гарячою” українською бабусею

В одній з останніх серій популярного телесеріалу Доктор Хаус (13 серія «Хазяїн в домі» 8 сезону) головний герой одружився з українкою і повісив удома портрет Тараса Шевченка.

Згідно сюжету, Хаус одружився із українкою Домінікою Петровою, щоб допомогти їй отримати «ґрін карту», а з нею і право на проживання та роботу в США.

Домініка походить з Кременчука. В неї є брат і три дядька – Микола, Федір і Володимир. Також у Домініки є шкільні друзі Василь та Оксана, але з Оксаною вона не спілкується, бо та цілувалась з Павлом, який подобався Домініці.

У цій серії виявляється, що Іміграційна служба США буде перевіряти шлюб Хауса та Петрової, тож вони готуються, щоб не завалити перевірку. Зокрема, Хаус вішає вдома портрет Тараса Шевченка зі словами: «Твоя бабця гаряченька штучка» («Your grandmother’s kind of sexy»). На що Домініка йому відповідає: «That is Taras Shevchenko, the greatest Ukrainian poet» («Це Тарас Шевченко – великий український поет»). «Той, який написав «Як тебе не любити, мій Кременчук?», – запитує Хаус.

Далі за сюжетом доктор Хаус і Домініка Петрова готуються до перевірки, влаштовують фотосесії зі спільного відпочинку. Однак не проходять перевірку, тим не менше, завдяки слізним проханням Домініки подружжю дають ще один шанс і примушують до піврічного спільного життя день у день.

Нагадаємо, раніше режисери культового американського мультсеріалу «Сімпсони» в першій серії 23 сезону посміялися над героєм, у якому, як зазначали українські ЗМІ, можна вгадати Віктора Януковича.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Доктор Хаус повісив у себе вдома портрет Тараса Шевченка”