Догралася до Гран-прі

Чотири перемоги подарувала весна юній піаністці, учениці VІ класу Чернівецької музичної школи №3,
12-річній Катерині Хом’яковій.

Володарем «Гран-Прі» вона стала на обласному конкурсі юних піаністів та переможцем обласної мистецької програми «Нові імена» 2008 року.
А нещодавно Катя представляла Чернівці одночасно на двох конкурсах – на заключному етапі Всеукраїнської мистецької програми «Нові імена України» 2008 року в м. Києві, де стала дипломантом, та на І Міжнародному конкурсі юних піаністів              ім. В. Барвінського в м. Дрогобичі Львівської області.
Поважне журі Міжнародного конкурсу у складі професорів Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка Олега Криштальського та Марії Крих, доцента Донецької державної музичної академії ім. С. Прокоф’єва Олексія Максимова, професора, піаністки, музико­знавця Люби Жук (Канада) та професора музичної академії ім. Ф.Шопена у Варшаві Броніслави Каваллі (Польща) із 20 конкурсантів середньої вікової категорії, надали перевагу Катерині Хом’яковій. Вона отримала Диплом лауреата І ступеня, Подяку журі конкурсу, цінний подарунок та пам’ятну медаль, а її викладач – Подяку від журі конкурсу за підготовку учениці.
Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *