Коломойський в екзилі: чому олігарх не навідується в Україну і кого фінансуватиме на виборах (відео)

Навіщо «людина президента» Борис Ложкін літав до Ігора Коломойського та Геннадія Боголюбова у Женеву і чому український мільярдер вже понад 8 місяців не прилітає із Швейцарії в Україну?

Один із найвпливовіших українських олігархів Ігор Коломойський не з’являється в Україні вже більше ніж 8 місяців. Після того, як у грудні 2016-го його «ПриватБанк» забрала держава (за даними Нацбанку – з величезною фінансовою дірою) в Україні порушені кримінальні справи щодо виведення десятків мільярдів гривень з «ПриватБанку» перед його націоналізацією.

Чому олігарх так довго не навідується в Україну? Як Коломойському живеться у Женеві та як він відсвяткував свій ювілей – адже Лондонський суд заборонив олігархові витрачати більше ніж 20 тисяч фунтів на тиждень? Хто з української політичної еліти відвідує Коломойського у Швейцарії? І про що він міг домовлятись на березі Женевського озера із «людиною президента» Борисом Ложкіним? Про зустрічі, які можуть бути доленосними для України, але тримаються у секреті, дізнались журналісти програми «Схеми» (спільного проекту Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший»).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *