Для забезпечення життєдіяльності громад

На виконання запитів і звернень виборців Чернівецької області у Кіцманському та Герцаївському районах краю днями урочисто відкрито об’єкти, надзвичайно важливі для забезпечення нормальної життєдіяльності територіальних громад зазначених районів.

Спорудження цих об’єктів починалося за ініціативи жителів краю і відбувалося за підтримки крайової представницької влади. Зокрема, завершення будівництва підвідного газопроводу від села Глиниця до села Ревно дозволить подати газ більш ніж тисячі споживачів у селах Будей, Ревно та Стрілецький Кут.

Для фінансування спорудження цієї ділянки газопроводу залучені кошти бюджетів різних рівнів, а також власні кошти місцевих мешканців, які створили кооператив і зібрали близько 2 млн. 800 тисяч гривень на будівництво підвідного та вуличних газопроводів.

На велелюдній церемонії з нагоди цієї події голова обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ висловив глибоку вдячність жителям району, газовикам та будівельникам, громадам зазначених сіл за активне сприяння спільним зусиллям обласної та районної влади, спрямованим на задоволення нагальної потреби людей у блакитному паливі.

Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ нагородив відзнаками обласної ради групу робітників і громадських активістів, які самовідданою працею та особистою ініціативою сприяли введенню в експлуатацію газорозподільного пункту в селі Ревно, що ознаменувало собою фінал другого етапу газифікації населених пунктів Кіцманського району. На часі – будівництво гілки газопроводу до села Біла довжиною 6,1 км вартістю 250 тисяч гривень, яке завершить газифікацію Кіцманщини.

Голова обласної ради взяв також участь у відкритті сервісного центру Герцаївського РЕМ з обслуговування фізичних та юридичних осіб. Вітаючи присутніх на церемонії від імені крайової представницької влади, Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ наголосив, що у відповідь на побажання жителів Герцаївщини на території району відкрито підприємство, робота якого дозволить значно підвищити якість послуг, які надаються енергопостачальниками мешканцям району, промисловим підприємствам і суб’єктам господарювання усіх форм власності.

Керівник обласної представницької влади наголосив на необхідності відкриття в інших районах області таких сервісних центрів, де працюватимуть абонентська служба, інженер з обслуговування населення та юридичних осіб, техніки з роботи зі споживачами, касири та бухгалтер зі збуту, диспетчерська служба, обладнана новітньою системою телекерування «Стріла».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *