Сталося, що чекалося

Про партію, вибудовану знизу, мріялося давно. І ось нарешті сталося. Насамкінець важкого 2008-го року.

Арсеній Яценюк: – Після поїздок регіонами та зустрічей з людьми я відчув суспільний запит на новий формат. Вже є ініціативні групи в багатьох областях, тому піду далі. Я впевнений, що результатом Ініціативи «Фронт Змін» буде партія, збудована знизу.

Головне управління юстиції в Чернівецькій області зареєструвало останнього тижня року обласну громадську організацію Ініціативи «Фронт змін». Головою Ради і координатором обрано доцента кафедри конституційного, адміністративного і фінансового права Чернівецького національного університету Ярослава Курка.

Мета новоствореного об’єднання громадян, – наголошував п. Курко, – підтримати Ініціативу Арсенія Яценюка «Фронт змін» й об’єднати на теренах краю всіх небайдужих, ініціативних громадян, які прагнуть реальних змін на краще. І щоби нарешті всі українці, незалежно від їх віку, статі, національності і віросповідання, відчули впевненість у майбутньому.

Лідер Ініціативи Арсеній Яценюк переконаний, що виклики, які сьогодні стоять перед Україною, об’єднають і мобілізують її громадян.

Подолання економічної кризи, збереження демократії, справедливе, тобто в інтересах селян, завершення земельної реформи, зміна політичної еліти та формування політичної нації – це тільки основне з того, що збираються вирішувати громадяни, об’єднавшись у «Фронт змін».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *