Світ

ПА ОБСЄ визнає факт голодомору
Парламентська Асамблея з безпеки та співробітництва в Європі пропонує європейським парламентарям вжити заходів до визнання факту голодомору в Україні. Таке положення міститься в резолюції 17-ї сесії Асамблеї.

Вуха… в теплі
Водію вантажівки в Німеччині, якому загрожував штраф за використання мобільного телефону під час руху, вдалося довести, що він тримав трубку біля вуха,.. аби його зігріти. Вір – не вір, але виписки з розрахункового чеку за мобільний зв`язок свідчать про те, що в момент затримання мобілка була вимкнута.
Під колесами Фортуни…
Трагедією завершилося святкування успіху збірної Росії на футбольних теренах. Пізньої ночі 17-річний москвич на честь чергової перемоги команди вирішив видертися на поливальну машину, яка рухалася повз веселу компанію. Закінчив цей підйом він під колесами. Водій з місця події зник.
Рекорд з пляшки
Книга рекордів Гіннеса поповниться ще одним незвичайним випадком. У Ризі  «увімкнули» 1900 ручних фонтанів, кинувши в пляшки з колою по м’ятній цукерці. Бурхлива хімічна реакція, що починається при цьому, викликала не менш бурхливу реакцію в редакторів щорічного гіннесівського видання.
Комунізм не тане
Полярники з Америки та Норвегії просто шоковані власною знахідкою: на безлюдній ділянці Антарктиди височить бюст Леніна. Погруддя повернуте обличчям до Москви і побачити його можна за кілька кілометрів, стверджують учені, які це бачили.
Російські ж полярники запевняють, що знають дещо  про цікаву знахідку. За їхніми словами, скульптуру Леніна привезено на льодовий материк 1958-го, коли Південний полюс активно освоювався радянською наукою. Найбільше вражає  навіть не  зображена персона, а приголомшлива морозостійкість пластмаси, з якої  вилито бюст.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *