Діна КАНЮЧЕНКО: Чернівецька Пугачова з Хмельниччини

Іпостась перша

Її пісні постійно звучать на Хмельницькому радіо й телебаченні. Бо Пугачови – Володимир і Діна – відомий на Поділлі творчий дует. Батько – поет-пісняр, а донька – виконавиця й автор музики. На превеликий жаль, лише на 18-му році життя в Чернівцях вона дебютувала на чернівецькому радіо як Діна Канюченко. Сподіваємось, невдовзі буковинці, як і хмельниччани, замовлятимуть пісні в її виконанні для привітань своїх рідних. Бо спів її душевний і глибокий, а голос – сильний і ніжний – має великий діапазон.

На думку автора цих рядків, у якого, до речі, є музична освіта, українська естрада багато втратила, не отримавши у своє володіння Діну Володимирівну. Це була б українська Пугачова. Втім, сама Діна так не вважає. Хоча про свій альбом уже думку йвиношує. Має десятки цікавих пісень, записаних на диски та аранжованих відомими особистостями у стилі міського романсу.

Іпостась друга

У неї чоловічій розум та сильний вольовий характер. За фахом вона – інженер-механік. Полюбляє займатися ремонтами, знаходити рішення складним технічним задачам. Усе це Діна Володимирівна Канюченко яскраво демонструє на посаді директора міського комунального підприємства «Нептун» – міської лазні, розташованої на проспекті Незалежності.

З її приходом підприємство отримало друге дихання. Бо вона одразу ж зрозуміла: на старих котлах, які поглинають шалену кількість енергії, далеко не заїдеш. Хіба що у глухий кут. Тому розпочала не тільки технічну реконструкцію, а й переобладнання закладу. Ремонтники та суміжники, які працюють з нею, одразу ж спіймали облизня: у них у голові просто не вкладалося, що ця ефектна білявка може розумітися на котлах, насосах та інших суто чоловічих тонкощах, і що «провести» її практично неможливо.

Замість епілогу

…Ця стильна красива жінка вміє насолоджуватися багатогранністю життя. Діти, онуки, коханий чоловік і ніжні стосунки з батьками. Та ще багато інших захоплень, серед яких, до речі, не тільки створення пісень, записи та виступи. Недарма ж кажуть, що коли людина талановита, то вона талановита в усьому.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *