Чохли на Айфон: що та як вибрати для надійного захисту

Захистити свій Айфон просто необхідно – це не варто навіть обговорювати. А отже, сьогодні ми детальніше розкажемо про те, як такий аксесуар вибрати. Насправді нічого надто складного в цьому немає, проте є деякі моменти, на які необхідно звернути увагу. Насамперед правильно вибирайте магазин. Хороші чохли на Айфони є тут: https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/aksesuary-apple-original-ua/chohli-dlya-iphone. Інші моменти детальніше обговоримо далі.

Основні деталі, які потрібно врахувати


Перед тим як шукати чохол, варто розглянути, які основні вимоги пред’являються до таких аксесуарів. Насамперед це сумісність із конкретною моделлю. Хоча може здатися, що зовні Айфони схожі, насправді відмінності є. Тому варто все ж купити аксесуари Apple саме під конкретну модель – лише в цьому разі гарантований необхідний рівень протекції.
Фактори захисту Айфона, безперечно, теж важливі. Впливи в процесі експлуатації бувають різні, в першу чергу це:
• падіння;
• контакт із предметами в кишені, сумці;
• намокання;
• контакт із пилом.
Ідеальним варіантом був би водо- та пилонепроникний чохол, однак він у побуті незручний і непрактичний. Тому варто звернути увагу на стандартні моделі. Важливий фактор – дизайн. Звісно, ви хочете, щоб чохол був не лише практичним і надійним, але й модним. Це ж логічно – у вас Айфон.

Захист Айфона: який чохол впорається найкраще


Те, який чохол все-таки вибрати, залежить від декількох факторів. Перш за все від того, наскільки часто у вас смартфон падає. Це трапляється, мабуть, у всіх, але в одних частіше, у других – рідше. Якщо у вас це звичне явище, то шукайте захищені моделі. Вони міцні, надійні, але все ж дещо вузькопрофільні. Додатково можуть давати захист від води, бруду, пилу тощо. Одразу варто сказати, що це не найзручніше рішення для щоденного використання.
Якщо падіння трапляються нечасто, то можна розглянути середньостатистичні чохли. Перші, які одразу знайдете в магазині, – це силіконові. Вони мають чимало переваг, а саме:
• приємні тактильні відчуття, дійсно вироби дуже комфортні, телефон просто не хочеться випускати з рук;
• антиковзні властивості. Силікон забезпечує надійне утримання в руці, смартфон не ковзає по столу, не виникне проблем із тим, щоб обперти Айфон об щось і переглянути відео;
• м’яка внутрішня вкладка з мікрофібри – задня частина не дряпатиметься через пилинки, які тим чи іншим чином проникають всередину;
• різноманітність забарвлення – від однотонних і максимально спокійних відтінків до яскравих, неонових і принтованих;
• вигідна ціна. У порівнянні з іншими моделями силіконові доволі доступні.
Є у таких чохлів і певні недоліки. Наприклад, силікон доволі активно притягує до себе різноманітні забруднення.
Також є шкіряні чохли. Вони виглядають надзвичайно привабливо й елегантно. Крім того, для Айфонів виготовляють захист із нестандартних матеріалів. Наприклад, твіл – це дуже міцний карбон, який стане надійним захистом для вашого пристрою.

Оригінал чи копія


Звісно, виникає таке питання й у випадку з чохлом. Насправді це не так критично, адже якщо він виготовлений саме під конкретну модель, то впорається з поставленими задачами захисту. До того ж неоригінальних зможете придбати більше, а отже, якщо є бажання, вдасться змінити дизайн свого Айфона в лічені хвилини. Однак, якщо все ж маєте можливість придбати оригінальний, це буде хорошою ідеєю, адже враховані абсолютно всі особливості моделі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *