Чим дальше в ліс, тим більше дров: СБУ та державна екологічна інспекція перевірили “Чернівецький лісгосп”

ЛІСОВА ПІСНЯ 
Внаслідок перевірки працівниками СБУ і державної екологічної інспекції “Чернівецького лісгоспу” було виявлено стільки порушень, що знадобилося 11 аркушів паперу для оформлення акту перевірки. Про це на своїй сторінці в Facebook написав громадський активіст Ігор Жижиян.
“За моєю заявою відбулась первірка ДП “Чернівецьке лісове господарство” (директор Олександр Тимофеєв), до якої були залучені співробітники УСБУ та державної екологічної інспекції. Перевірка проходила лише у трьох лісництвах зазначеного лісгоспу: Садгірському, Ревнянському та Турятському. Порушень виявлено стільки, що знадобилось 11 аркушів паперу для оформлення акту перевірки (додається). Наразі нараховуються збитки завдані державі Чернівецьким держлісгоспом. УСБУ в Чернівецькій області готує матеріали для внесення відомостей до ЄРДР про вчинення кримінальних злочинів керівництвом згаданого лісогосподарського підприємства. Ми у свою чергу готуємо звернення до губернатора Олександра Фищука та голови держагенства лісових ресурсів Олександра Ковальчука про відповідність займаній посаді директора ДП “Чернівецьке лісове господарство” Олександра Тимофеєва.
P.S. Доречі актів двох столичних перевірок, які нібито не виявили порушень ніхто не бачив доцього часу. Виходячи із цього, закликаємо громадськість провести повторну перевірку лісогосподарських підприємст, де нібито побували столичні гості”, – написав активіст.
БукІнфо (с)
ecologia
1
2
3
4
5
6

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *