Чернівецьку обласну лікарню затопило

МНС-ники відкачують воду з підтопленої обласної лікарні

Сьогодні вранці працівники МНС отримали повідомлення про підтоплення підвальних приміщень обласної клінічної лікарні, що у Чернівцях по вул. Буковинській. За словами головного лікаря медустанови Володимира Ушакова, вода в підвали двох корпусів лікарні почала прибувати ще з суботи.

– У п’ятницю ввечері на вулиці Буковинській текла вода, а вже в суботу, коли приїхав «Водоканал» та розкопав вулицю, вода почала прибувати у наші підвали. Важко сказати, чи це каналізаційні води, чи водопровідна вода. Затопило відділення і кафедру патанатомії та відділення пульмонології. Дуже вдячний працівникам МНС за те, що вони вже відкачали більшу частину води з підвалів лікарні, – сказав В.Ушаков.

Чернівецька_обллікарня_1

Водою залито електричне обладнання у фізіотерапевтичному відділенні та в соляних шахтах обласної лікарні. Рятувальники відкачували воду з підвальних приміщень лікарні за допомогою двох мотопомп. Якщо зранку рівень води сягав метра, то тепер – менше 20 см. Однак вода поступово прибуває, і саме у цьому полягає основна складність в роботі МНС-ників – сказав начальник СДПЧ-1 Олександр Ткачук.

Чернівецька_обллікарня_2 Бійці МНС працюватимуть над відкачкою води у лікарні впродовж всього дня, поки не відкачають всю воду повністю, – запевнив колектив лікарні Олександр Ткачук.

Центр пропаганди ГУ МНС України в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *