Лист чернівецької школярки бійцю АТО потрапив до… її батька

Волонтери привезли до Донецької області подарунки й листи від школярів. Добровольцю з Чернівців Олександру БАКІНОВСЬКОМУ із сотень листів випало отримати лист саме від доньки Дар‘ї.

bakinovskiy lust bakinovskiy

 

«Подарунки й листи від учнів з різних шкіл. Із сотень до нас дійшло кілька десятків. Яким же було моє здивування, коли до рук потрапив лист від моєї доньки, адресований бійцю АТО. Від щастя – плакав», – розповідає доброволець з Чернівців Олександр Бакіновський.

Батько трьох дітей Олександр Бакіновський пішов добровольцем захищати Батьківщину в серпні 2014 року. Нині охороняє стратегічні об’єкти в зоні АТО.

– Волонтери приїхали до нас на блок-пост. Вони провели в дорозі 22 години і зателефонували: «Де можна переночувати?» Ми сказали, що у бліндажі є два ліжка. Вони приїхали, відпочили. А вранці кажуть: «У вас у рамочках листи від школярів з різних куточків України, а від чернівецьких – немає. Тут учні двох гімназій і трьох шкіл листи написали..

Починаємо шукати. Бачу – лист від середньої доньки! Не повірив. Ще раз читаю напис на конверті… Навіть не відкрив. До кишені і – додому. Вдома прочитав…

 

Інтерв’ю з Олександром БАКІНОВСЬКИМ, підприємцем, громадським діячем (очолює при міській раді Чернівців Координаційну раду з боротьби та протидії корупції й охорони громадського порядку), який приїхав у відпустку із зони АТО, читайте в наступному числі «Версій» від 1 січня 2015 року.

 

Юлія БОДНАРЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *