Алкогольна трагедія в чернівецькій сім’ї

криміналПісля спільного вживання алкоголю 35-річний син і 65-річний батько почали з’ясовувати стосунки за допомоги фізичної сили. Від отриманих тілесних ушкоджень батько помер у лікарні швидкої медичної допомоги.

Медикам лікарні швидкої медичної допомоги не вдалося врятувати життя 65-річному чернівчанину, якого доставили до лікарні із алкогольною інтоксикацією, загальним переохолодженням і забоями. Судмедексперти встановили, що смерть потерпілого настала внаслідок закритої травми грудної клітини і травматичного шоку, які кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження.

Працівники карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області та Шевченківського райвідділу міліції оперативними заходами з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 35-річний син. Того вечора обидва чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння. Коли між чоловіками розпочалася п’яна сварка, син жорстоко побив батька. Удари в подальшому виявилися смертельними.

Підозрюваний раніше вже притягався до кримінальної відповідальності – за майнові злочини.  Тепер кримінальне провадження щодо нього відкрите за ч. 2 ст.121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження), повідомив СЗГ УМВСУ в Чернівецькій області. Суд обрав щодо зловмисника міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *