Буковинці радять владі та вимагають від неї «включати мізки» – нова рубрика «Версій»

До «Версій» постійно звертаються пересічні громадяни із запитаннями, чому в місті чи області не робиться те-то і те-то, або ж просять передати очільникам краю свої пропозиції.

Саме тому «Версії»  вирішили створити постійну рубрику «Буковинці радять владі та вимагають від неї». Бо перемога – це наша загальна мета і до неї ми – влада і народ – рухаємося разом.

 

Отже, перші запитання і пропозиції:

*За таксі – 600 грн? Замість хапуг нехай заробляє держава

Петро Бабій, працюючий пенсіонер:

– Коли до Чернівців прибувають поїздом біженці, біля залізничного вокзалу – море таксі, які довозять дітей і матерів до Садгірського центру за … 600 гривень. Скажіть, а хіба важко владі виділити на цей час автобуси  – той же перший маршрут – і довезти людей за 9 гривень? І до бюджету щось капне, і людям полегкість. Пора владі включати мізки!!!

 

*За своє боягузтво плати державі…

Юрій С., офіцер ППО у відставці, який чекає виклику з облвійськкомату:

–  Так було завжди: одні захищали батьківщину, а інші – слава Богу, що вони у меншості –  тікали від свого обов’язку. Моє життя пройшло в армії, тож переконаний: того, хто боїться воювати, змусити це зробити практично неможливо. Нині ці сцикуни намагаються перетнути кордон і покинути Україну. Платять хабарі на митниці. Поліція час від часу їх затримує та озвучує у ЗМІ. Цими днями, приміром, затримали двох молодиків, які пропонували 200 чи то євро, чи то доларів. Думаю, тому й затримали, що лише 200. Бо буковинці знають: за одного чоловіка, який хоче перетнути кордон, сплачується від 10 000 баксів і вище.

Пропоную відпускати цих боягузів за кордон, але нехай вони  офіційно сплачують гроші державі та йдуть під три чорти. Чи не краще, щоби ці кошти пішли на озброєння та допомогу людям і зарплату армійцям, аніж збагачували б митників?

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *