Буковина

«Срібний богатир»
Чернівчанин Костянтин Ільїн посів ІІ місце на відкритому чемпіонаті України з богатирського багатоборства «Богатир – 2008». У липні під час Петрівського ярмарку він планує організувати змагання «Буковинський Геракл», а в жовтні – Всеукраїнський богатирський турнір до 600-річчя Чернівців.

Нас оцінять
У червні Чернівцям визначать кредитний рейтинг. Вартість процедури – понад 45 тис. грн. Отримання кредитного рейтингу стане додатковим аргументом для залучення іноземних інвестицій, а також місто отримає право на випуск цільових облігацій.

Робочі місця? На ринку!
Майже 22 тис. робочих місць забезпечили ринки області у 2007 році. На ринках налічувалося 11,5 стаціонарних і напівстаціонарних магазинів, павільйонів, контейнерів, 1,2 тис. палаток і лотків, понад 6 тис. місць на критих столах і 86 кафе і ресторанів, – повідомило управління статистики.

Чернівці пілотують
Чернівці обрано для реалізації пілотного проекту з розмежування земель державної та комунальної власності.

Розмежування почнеться з Першотравневого району. У проекті буде систематизовано земельно-кадастрові, планово-картографічні, геодезичні, містобудівні, державно-реєстраційні та інші матеріали.

Ще мільйон за землю!
Земельну ділянку на вул. Енергетичній, 4-Г площею 0,65 га за стартової ціни 1 млн. 9 тис. 251 грн на земельному аукціоні продано фізичній особі за 1 млн. 115 тис. грн для будівництва та обслуговування виробничих і складських приміщень. Переможець власним коштом повинен здійснити переселення мешканців сусіднього житлового будинку з урахуванням їхніх потреб та дотриманням вимог чинного законодавства.

Ще за трьома лотами торги не відбулися через відсутність учасників. Загалом міськрада планує продати на аукціоні 17 ділянок, а ще 7 передати на аукціоні в оренду. Вже продали 7 ділянок загальною площею 2,85 га, з яких 2 – на аукціоні, а 5 – шляхом викупу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *