Україна

Паспорт – будь-кому
Юрій Луценко презентував Загальнодержавний центр видачі закордонних паспортів на вул. Саксаганського, 4 в Києві. Отримати документ тут можуть громадяни з усіх областей України. Стандартне оформлення за місяць коштує 10,28 грн. Прискорене дорожче: за 10 днів – 158, за 3 – 314,55 грн.

Усі до моря!
Кримські пляжі, на яких СЕС виявить забруднення нафтопродуктами через наслідки аварії танкерів в Керченській протоці, не будуть відкриті. Офіційно пляжі почнуть відкриватися в перших числах червня. Наразі вони проходять перевірки і отримують дозволи на роботу.

Безпритульні – журналісти
Перший випуск журналу «Просто неба» презентували у Львові. Видання розповсюджуватимуть місцеві безпритульні. Вони зможуть продавати журнал лише у тверезому стані та акуратному вигляді, матимуть на шиї табличку з написом: «Не давайте милостиню – купіть журнал».

Піщана казка
1 червня у Харкові запрацює казкове місто з піску. Його зведуть у вигляді лабіринту, простуючи яким можна буде побачити фігури найвідоміших казкових персонажів з піску. Містечко займе площу 60 на 40 метрів. Воно буде захищене і охоронятиметься міліцією.

Новий курс і старий друг
Уряд не несе відповідальності за дії Національного банку з різкого зниження курсу долара відносно гривні, – наголошує заступник голови комітету Верховної Ради з питань митної та податкової політики

Костянтин БОНДАРЕВ.
Голову Національного банку фактично призначає Президент. Саме він має нести відповідальність за його дії. Не парламент, не Кабінет міністрів, а тільки Віктор Ющенко несе відповідальність за дії свого давнього друга пана Стельмаха, – стверджує Бондарев.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *