Буковина

Чернівці німцям по дорозі
Німецька компанія «Wegweiser GmbH Berlin» видала діловий путівник «Німеччина-Україна 2008». В ньому представлена і Чернівецька область. Альманах буде розіслано впливовим політикам і бізнесменам в Україні та Німеччині.
Богатирі на ярмарку
На Петрівському ярмарку о 12.00 розпочнуться Богатирські ігри на Кубок «Автоплази». Конкурс включає в себе 7 завдань. Наприклад, пронести каміння вагою 135 кг на 20 м, протягнути 3 звязані вантажівки на відстань 20 м тощо.
Знову тарифи…
Централізоване опалення та підігрів води в Чернівцях подорожчають від 15 липня для бюджетних установ
на 70 копійок. Тепер за 1 кв.м. загальної площі треба буде платити 8,05 грн за місяць опалювального сезону. Тарифи на централізоване опалення для населення залишилися поки що без змін.
Пришили руку
21-річному юнакові з Дихтинця на Путильщині пилорамою відрізало кисть правої руки. Усього за 4 години разом з відрізаною кінцівкою хлопця доправили до Київа. Саме завдяки такій оперативності операція пройшла успішно. Медики запевняють, що через півроку рука відновиться повністю.
Маршрути розповзаються
Від 1 серпня в Чернівцях вводиться автобусний маршрут №42 від Таджицької до Сторожинецької через вул. Московської Олімпіади, Руську, Винниченка і пр.Незалежності. Він з’єднає два житлові мікрорайони міста – район Кемпінгу та вул. Сторожинецьку-Рівненську . Подовжено маршрут №34 від «Гравітону» до гіпермаркету «Караван» через Руську, Головну, Гагаріна, Хотинську. Маршрутка №10 курсуватиме від універмагу «Рязань» до вул.В.Александрі через Червоноармійську, Головну, Гагаріна, Севастопольську, Білоруську, Калинівську і Хотинську.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *