Вихованка Олени Михайленко презентує свою творчість у обласній бібліотеці

30 березня 2019 року о 16:00 у відділі мистецтв Чернівецької обласної бібліотеки (вул. Кобилянської, 47, ІІІ поверх) виставку своїх робіт під інтригуючою назвою «Подорож» презентуватиме  художниця, дизайнерка, фотограф Наталія Тарануха.

Мисткиня не є новачком у творчості: її роботи є в колекціях України, Ізраїлю, Великобританії та інших країн Европи. У своїй творчості вона показує внутрішній світ людини за допомоги асоціацій та персональних символів.
Ще студійкою «Арт-Музеуму» (керівник – заслужена художниця України Олена Михайленко, на жаль, уже покійна), Наталія отримала почесну відзнаку на Міжнародній виставці сучасного мистецтва у Лондоні. Там же закінчила магістерський курс навчання і стажування з теорії та практики сучасного мистецтва в університеті мистецтв. Наталя входить до складу мистецької організації «The Bermondsey Project», бере активну участь у різноманітних проектах та виставках.
Від 2012 року – член Чернівецької обласної організації «Арт-НУВО».

В експозиції «Подорож» представлено понад 50 робіт різного періоду, в різних техніках виконання, що дозволяє ознайомитися із багатогранністю  творчих здобутків авторки. Щоденні творчі пошуки та експерименти з техніками виконання і кольором дають мистецьке наповнення новим ідеям, проектам та безмежним творчим задумам.

Любов ШИЛЮК, завідувачка відділу мистецтв обласної бібліотеки

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *