«Буковинська осінь» у Реваківцях

На території експоцентру «Буковинська Троя» (село Реваківці Кіцманського району)  27 вересня, в неділю, відбулася сільськогосподарська виставка-ярмарок «Буковинська осінь – 2015». У ній взяли участь фермери та виробники харчових продуктів Чернівецької та сусідніх областей.

Був представлений кожний район Чернівецької області. Майже 100 сільгоспвиробників пропонували покупцям власну продукцію: овочі, фрукти, м’ясні та молочні вироби, мед, солодощі. Та й самі вони могли придбати сільськогосподарський реманент, домашніх тварин та птицю, саджанці, зерно тощо. Найбільшим попитом у покупців користувалися саджанці, овочі, фрукти, мед. Колекціонери прицінювалися до різних сортів винограду, декоративної птиці, кролів. Цікавилися також сільгосптехнікою. Купували й декоративні рослини та квіти для власних подвір’їв.

А ще тут можна було просто поласувати щедрими пригощаннями та взяти участь у різноманітних розвагах.

Кожний ґазда, що бажає мати на городі гарний врожай, придивлявся: а що є цікавого в сусідів. Дехто знайшов для себе саджанці нових сортів винограду у членів ГО «Буковинська асоціація виноградарів та виноробів Буковини», дехто дізнався з демонстраційних матеріалів Чернівецької державної сільськогосподарської дослідної станції, що 2016 рік – це рік бобових і можна буде придбати найкращі сорти квасолі.

Безліч охочих фотографувались на згадку біля стендів і палаток, які представляли фермерів Буковини.

Охочі весело провести вихідний день слухали виступи аматорських колективів, вболівали за учасників міжрегіонального турніру з конкуру, відвідували контактний зоопарк, каталися на поні й конях, каталися в кареті.

Фермери, що взяли участь у ярмарку, були вдячні відвідувачам, які оцінили їхню продукцію та придбали її. Натомість вони були не зовсім задоволені організаторами ярмарку. Як зауважив один із них, «Буковинська осінь» – це свято сільгоспвиробників. А місце для торгівлі їм виділили чомусь у полі, в болоті, натомість перед сценою, на зручних майданчиках «Буковинської Трої» торгували зовсім не сільськогосподарською продукцією.

Валерій ПЕТРЮК, «Версії», фото автора 

Рисунок3 Рисунок4 Рисунок5 Рисунок6 Рисунок7 Рисунок8 Рисунок9 Рисунок10 Рисунок11 Рисунок12 Рисунок13 Рисунок14 Рисунок15 Рисунок16 Рисунок17 Рисунок18 Рисунок19 Рисунок20 Рисунок21 Рисунок22 Рисунок23 Рисунок24 Рисунок25 Рисунок26 Рисунок27 Рисунок28 Рисунок29 Рисунок30 Рисунок31 Рисунок32 Рисунок33 Рисунок34 Рисунок35 Рисунок36 Рисунок37 Рисунок38 Рисунок39 Рисунок40 Рисунок41 Рисунок42 Рисунок43 Рисунок44 Рисунок45 Рисунок46 Рисунок47 Рисунок48 Рисунок49 Рисунок50 Рисунок51 Рисунок52 Рисунок1

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *