Порошенко підтримав петицію про скасування застави для корупціонерів

Необхідно законодавчо ввести обмеження щодо застосування застави до чиновників, які підозрюються або обвинувачуються у корупції

Президент України Петро Порошенко підтримав пропозицію про недопущення застосування до осіб, які підозрюються або обвинувачуються у вчиненні тяжких або особливо тяжких корупційних злочинів, запобіжного заходу – застави.

Відповідна електронна петиція № 22/000215-еп “Скасування грошової застави для корупціонерів” розміщена на веб-сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України.

“Необхідно законодавчо запровадити обмеження щодо застосування застави до високопосадовців, які підозрюються чи обвинувачуються у вчиненні корупційних злочинів. Саме тому одним із важливих завдань для парламенту є розгляд законопроектів із зазначеного питання та вироблення компромісу щодо законодавчих змін у частині обмеження застосування застави до корупціонерів”, – йдеться на сайті офіційного інтернет-представництва президента України.

У зв’язку з цим Верховній Раді запропоновано за результатами всебічного обговорення прийняти Закон, який би врегулював питання про застосування заходів до осіб, які підозрюються або обвинувачуються у вчиненні корупційних злочинів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *