Благодійний марафон «Святий Миколай про тебе не забуде»

Чернівецький обласний благодійний Фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя» оголошує про початок Благодійного марафону «Святий Миколай про тебе не забуде», який триватиме впродовж листопада – грудня 2009 року.

Розуміючи ситуацію, що склалася в області та в Україні в цілому, а саме запровадження карантину на проведення масових заходів, Фонд не може провести традиційну щомісячну благодійну акцію. Проте, залишитись осторонь онкохворих дітей не маємо права.

Тому ставимо завданням марафону – зібрання коштів та подарунків для онкохворих буковинських дітей, що перебувають на стаціонарному лікуванні в кардіоонкогематологічному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні №1.

Головна мета акції – підтримати маленьких пацієнтів в їхній боротьбі за своє життя. Адже діти, незважаючи на болісні процедури, і в онколікарні залишаються дітьми. Іграшки, свята, маленькі подарунки – такі прості й близькі кожній дитині речі здатні зробити яскравішим і радіснішим кожен день тривалого лікування.

З часу заснування Фонду «Подаруй дитині життя» проведено 31 благодійну акцію і 2 марафони під час яких зібрано 472792,25 гривень.

З благодійних пожертвувань надано цільову допомогу 31 хворій дитині з різних районів Чернівецької області.

Це стало можливим завдяки небайдужості буковинців та гостей краю, що зробили свій внесок у спільну справу збереження дитячого життя. Проте проблема залишається актуальною, оскільки в області нині налічується 110 онкохворих дітей.

Кожна людина, кожна організація, кожна компанія, кожне видання можуть приєднатися до Благодійного марафону. Форми допомоги можуть бути найрізноманітнішими:

– подарунки онкохворим дітям ( фрукти, соки, іграшки, книги, тощо);

Передача подарункових наборів дітям буде здійснюватись 19.12.2009 року у відділенні кардіоонкогематології ОДКЛ №1;

– закупівля необхідного обладнання, медикаментів та витратних матеріалів для кардіоонкогематологічного відділення ОДКЛ №1 м.Чернівці;

– допомога конкретним пацієнтам, які терміново потребують фінансової допомоги (детальну інформацію Ви можете отримати зателефонувавши на номер (0372) 573147 або ж за адресою м. Чернівці, вул. Гоголя,12 )

– переказ коштів на рахунок фонду «Подаруй дитині життя» для надання цільової допомоги дітям, які страждають злоякісними захворюваннями (Р/Р №26002300000612 МФО 356516 ФАКБ «Форум» м. Чернівці код ЄДРПОУ 35029311).

Багато з нас думають, що хвора на рак дитина – безнадійна і приречена. Насправді її життя може закінчитись на нашій байдужості! Не викреслюйте зі своїх сердець цих дітей! Вони мають право на життя, на любов, на добрі враження і відкриття. І всіма силами, які в них є, борються за це право. Ми просто зобов’язані їм допомогти.

Ми чекаємо на Ваші дзвінки, Вашу участь і Ваші пропозиції!

Будемо вдячні всім, хто приєднається до нас!

Варто об’єднати наші зусилля і шанси цих дітей на життя зростуть у сотні разів! Сподіваємось на вашу підтримку та розуміння !

Франц Федорович, Голова Фонду «Подаруй дитині життя»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *