Бізнес-інтереси партії влади поставили під сумнів існування самоврядування у Чернівцях

Заява Чернівецької обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін»

Сьогодні у Чернівцях Партія регіонів спільно з своїми сателітами – кількома десятками депутатів від «Нашої України» та «Батьківщини» – вкрали вибір громади міста!

Жодних законних підстав для дострокового припинення повноважень міського голови у Чернівцях немає! Як заявив на сесії міської ради голова фракції «Фронту Змін» Олексій Каспрук, депутати більшості ініціювали позов до суду на бездіяльність голови. Проте цей позов продиктований не бажанням встановити істину, а чинити тиск на голову міста.

«Фронт Змін» заявляє, що вживатиме усіх заходів для протидії намаганням захоплення місцевого самоврядування.

Партія долучиться до роботи ініціативної групи з підготовки місцевого референдуму в Чернівцях з питань недовіри міській раді шостого скликання та ініціювання перевиборів міської ради і міського голови.

Ми не допустимо, щоб міського голову, за якого проголосувала більшість виборців Чернівців, підмінили маріонеткою з функціями «виконуючого обов’язки».

Наша партія неодноразово попереджала, що на прикладі Чернівців влада відпрацьовує сценарій встановлення біля керма угодних їй осіб, нехтуючи волевиявленням мешканців міста.

Вочевидь, «ляльководи» зі столиці сподіваються, що у нашому місті з європейськими традиціями демократії їм зійде з рук те, що вони вкрали вибір громади. Цього не буде.

Ми не дамо вкрасти місто! Ми захистимо вибір чернівчан!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *