Без роботи залишаться 94 податківці

30 січня припинила своє існування Державна податкова адміністрація в Чернівецькій області. Відтепер обласний фіскальний орган перейменовано в Державну податкову службу, яка є правонаступником ДПА в Чернівецькій області та як юридична особа зареєстрована у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, – повідомляє сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПС у Чернівецькій області.

Внаслідок реорганізації чисельність податківців в області зменшиться з 890 до 796 осіб. Наразі кількість працівників обласного апарату вже скорочена з 233 до 198.

У результаті оптимізації структури та функцій районних податкових інспекцій відбудеться об’єднання ДПІ Хотинського та Кельменецького районів у Хотинську міжрайонну ДПІ, а також ДПІ Кіцманського та Заставнівського районів у Кіцманську міжрайонну ДПІ. Внаслідок реорганізації з 406 працівників у районних ДПІ залишиться працювати 328 осіб, при цьому скорочення торкнуться в основному районних інспекцій.
Натомість в ДПІ м. Чернівці, яка забезпечує переважну більшість податкових надходжень області, кількість працівників буде збільшена з 265 до 270.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *