Директором комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Чернівці» призначено Бориса Морського

Директором комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Чернівці»  призначено Бориса Морського, повідомляє прес-служба міськради. З новим керівником міський голова Олексій Каспрук уклав строковий трудовий контракт терміном на один рік.

«Новий директор аеропорту фахівець в галузі авіаційної справи, добре обізнаний з Чернівецьким аеропортом, вболіває за його долю, знає ситуацію в авіаційній галузі України, має налагоджені зв’язки зі своїми колегами в інших регіонах України та авіаперевізниками, гарний менеджер, вміє відстоювати професійні інтереси авіаторів. Переконаний, що Борис Морський спрацюється з колективом аеропорту і йому під силу вирішити нагальні проблеми, які на сьогоднішній день має підприємство, та забезпечити розвиток летовища Чернівців, що має гарну історію та реальні перспективи», –  зазначив міський голова.

 

Довідково.
, 1961 р.н, уродженець с.Нагірянка Бучацького району Тернопільської області, у Чернівцях проживає з 1967 року. Закінчив штурманський факультет Ленінградської Академії цивільної авіації за спеціалізацією «Експлуатація повітряного транспорту». Має також вищу економічну освіту за спеціальністю «економіст, менеджер персоналу». Закінчив курси Інституту Євроконтролю для адміністраторів і користувачів тесту Європейської організації з безпеки польотів та відбору авіаційних фахівців.

Трудову діяльність розпочав у 1982 році в Чернівецькому об’єднаному авіазагоні, працював диспетчером управління повітряним рухом, керівником польотів, заступником директора Чернівецької філії з управління повітряним рухом Украероруху.

З 2005 року працює в головному офісі державного підприємства обслуговування повітряного руху України на посаді заступника начальника відділу розвитку аеронавігації, начальника відділу управління людськими ресурсами.

Був віце-президентом, президентом Центральної ради Федерації профспілок авіадиспетчерів України. Позапартійний.

Має досвід взаємодії із зарубіжним партнерами, працював у робочій групі Європейської організації з безпеки польотів, менеджером домену HUM LSSIP ( Європейського плану впровадження єдиного неба в Україні).

Проживає у Чернівцях, одружений, двоє дітей ( 1985 та 1988 р.н.)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *