Зробімо майбутнє України щасливим!

Журналісти з задоволенням спілкувалися з учасниками мистецької акції
Журналісти з задоволенням спілкувалися з учасниками мистецької акції

«З Україною в серці» – таку назву має мистецька акція, що «крокує» містами України з 12 вересня. Відомі артисти – наша землячка Ані Лорак, переможниця Євробачення Руслана, Олександр Пономарьов, Потап і Настя Каменських, Тіна Кароль, Наталія Могилевська, Ірина Білик, гурти «Тік», «ТНМК», «Друга ріка», «Mad Heads XL», «Максима» спільно з прем’єр-міністром України об’єдналися заради шляхетної мети – щасливого майбутнього держави. Концерти проходять різними містами України заради єднання поколінь, повернення людям почуття впевненості у прийдешньому дні, у щасливій перспективі для нашої країни…

Мистецька акція «З Україною в серці» започаткована Всеукраїнським Благодійним Таврійським Фондом.

Учасники акції вже побували у Києві, на Одещині, на Закарпатті, Волині, Хмельниччині, Херсонщині, Львівщині, Харківщині, Полтавщині та Івано-Франківщині, на Буковині. Акцію відвідали більше 379 тисяч осіб. У кожному місті, де проводилися концерти, побувала Юлія Володимирівна чи один з лідерів БЮТ.

«Ми можемо зробити цю країну щасливою, головне – бути небайдужими, підтримувати одне одного, підбадьорювати тих, хто хоче змін на краще і працює заради цього» – говорять артисти.

«Беру участь у долі країни»!

– Потрібно мати сили і любов у серці, щоби розірвати замкнене коло корупції, зв’язків, кумівства, яке по руках і ногах зашморгнуло Україну, перетворюючи наше майбутнє з певного і щасливого на майбутнє емігрантів, не потрібних цій країні з її тотальною корупцією. Тільки Юлія Володимирівна може розірвати це ганебне й жахливе коло. Тільки вона готова, зціпивши зуби, йти вперед і боротися за майбутнє для нашої країни, – ділилася Руслана з присутніми. – Я працювала у Верховній Раді, тож добре знаю людей, які хочуть стати президентом. Саме тому я з Юлею!

Ми проїхали вже досить багато міст. До речі, в Чернівецькій області востаннє я була під час повені – відвідала потерпілих у Новоселицькому районі. Та й нинішня акція несе радше благочинний характер, ніж політичний. І мені дуже приємно, що саме такою командою ми їздимо Україною. Це безпрецедентна акція. Не пам’ятаю, щоби в Україні раніше було щось подібне. Я вважаю, що нині беру участь у творенні долі моєї країни, – наголосила Руслана.

Молодим, відомим і успішним українським артистам є про що розповісти людям, адже усі вони стали на ноги, отримали освіту, реалізували себе вже у незалежній Україні. Всі вони, які і звичайні пересічні громадяни, мріють, що наша країна буде кращою, і всі вони переживають, що їхня мрія загубилася в егоїзмі політиків.

Український музичний фестиваль

– «З Україною в серці», на мою думку, це велика мистецька акція, тому її можна прирівняти до великого фестивалю української музики, наголошував під час прес-конференції Фагот з «ТНМК». – Велике враження на мене справила особиста зустріч з Юлією Володимирівною. Інтуїтивно відчуваю, що ця тендітна жінка – людина з колосальним потенціалом і великими здібностями. Вона послідовна, тому знає, що і як робити. Головне, вважаю, довести справу, яку вона розпочала, до кінця.

Учасники акції хочуть проявити свою громадянську позицію, усвідомлюючи важливість цього історичного моменту для майбутнього України, коли не можна сидіти й мовчати.

…Передати віру й гарний настрій

– У нинішні непрості часи Україні треба об’єднуватись, а не розмежовуватися за регіональними, мовними чи іншими ознаками. Ми в цьому турі для того, щоби підтримати політика, який має харизму, енергію і який може об’єднати суспільство. І головне, ми хочемо передати людям нашу віру в перемогу демократії і наш гарний настрій, – пояснює Вадим Красноокий з гурту «Mad Heads XL».

Гідний господар

– Мабуть, немає жодного українця, в якого в серці не була б Україна. Тому ми вже визначилися зі своїм вибором і хочемо дарувати людям на концертах радість, надію на краще, позитив. Адже українці достойні жити краще, достойні щастя. В України має бути гідний господар! Я вірю, що Юлія Тимошенко допоможе втілити нашу мрію. Але тільки разом ми – сила! – вважає наша землячка Ані Лорак, яка, до речі, відсвяткувала свій день народження на сцені під час одного з концертів цього туру.

Концерт став найграндіознішою подією, що відбулася в Чернівцях останнім часом. Таке сузір’я знаних особистостей – акторів та співаків – давно не світило над Буковиною. Люди підспівували артистам, які від щирого серця несли людям радість і добрий настрій.

А Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, вийшовши на сцену після виступу музикантів, запевнила буковинців, що житимемо достойно у власній державі. Ця тендітна жінка дарувала всім надію на світле майбутнє. На серці у присутніх було радісно як від гарних пісень, так і від гарних думок…

«З Україною в серці, з любов’ю до України!» – таким є заклик до людей, яким не байдуже майбутнє їхньої держави.

Любов КАФАНОВА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *