Знаний на Буковині естрадно – духовий оркестр, який має таку ж співзвучну назву «Буковина», радо запрошує на зимове побачення всіх тих, хто закоханий у музику!!

Довгоочікуваний концерт відбудеться  з нагоди свята Дня збройних сил України, у залі Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка.

Відомий  в Україні  музикант, заслужений працівник культури України, художній керівник та головний  диригент оркестру Георгій Новаковський,  разом із оркестрантами , талановитими і самобутніми музикантами,  приготували неповторне музичне свято за участю наших улюблених  буковинських  вокалістів . На зустріч з Вами, очікують Олеся  Франків, Георгій Постевко, Мар’яна Українець та Олександр Атодирес, які  подарують глядачам неперевершені  музичні твори українських композиторів.

Всі, хто хоча би раз побував на концерті естрадно-духового оркестру знає, що кожний музичний номер, виконаний у концертній програмі оркестру «Буковина», заставляє затамовувати подих та не перестає дивувати своєю віртуозною складністю. Скромні і талановиті музиканти оркестру, які є справжніми майстрами своєї справи, готові невтомно вражати глядачів своєю артистичною харизмою та віртуозністю.

Отож,  до зустрічі на сцені філармонії 8 грудня.

 

 

Лектор музикознавиця

Неля Марковська

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *