Сьогодні в Чернівцях – вистава Дикого Театру «ШРАМИ»

Сьогодні, 28 листопада у залі Будинку офіцерів (Театральна площа, 6) у Чернівцях презентують спільний проєкт  Дикого Театру та ООН «Жінки в Україні», який реалізують у рамках всесвітньої кампанії «16 Днів активізму проти ґендерно зумовленого насильства». Кампанія розпочалася 25 листопада, в Міжнародний день ліквідації насильства щодо жінок, і триватиме до 10 грудня – Дня прав людини.

«Деякі люди і ситуації, що трапляються з нами – залишають за собою шрами. Видимі чи ні, але досить болісні. Комусь допомагають рубцювальні бальзами, комусь – час і психоаналітики, а хтось відчуває фантомний біль крізь роки, – пишуть в анонсі організатори події. – Шрами – це реальні історії жінок. Історії фізичних і душевних ран, отриманих шляхом насильства і непорозумінь, стосунків і взаємодій, які так і не змогли загоїтися. Ґендерно зумовлене насильство може бути різним: психологічним, економічним, фізичним, сексуальним, але найстрашніше те – яке виправдовують.
Часто насильство маскують під щось прийнятне, але зазвичай любов, турбота… не залишають рубців?!»

Перегляд безкоштовний, за умови попередньої реєстрації. Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1b9t143GJfirGUJ278skKT8-VP5CfEbnWN3k-WNHm1pw/viewform?edit_requested=true
Початок вистави о 18:30.
ДовідковоДикий театр (Wild Theatre) — український незалежний театр, створений в 2016 році театральною менеджеркою Ярославою Кравченко. Базується у місті Київ.

Спрямований на провокацію і відвертий діалог з глядачем. Головний вектор — створення гостросоціальних, радикальних вистав. Залучення молодих художників, режисерів, акторів, композиторів, перекладачів, мідеомейкерів. Вистави створюються за творами сучасних українських і зарубіжних авторів. Експерементує у формі драматичного та імерсійного театру.

Не має постійної бази, вистави проводяться на багатьох локаціях, зокрема на Сцені 6, в Центрі Леся Курбаса, Національному цирку, на сцені Київської Малої Опери, Театру Франка, в клубах Атлас, Sentrum, Freedom, Heaven, а також не театральних майданчиках — в Київському Зоопарку, в Коледжі Олімпійського резерву.

Вистави можуть психологічно травмувати, мають вікові обмеження.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *