Порнозірка зіграла юну Пугачову

Скандальна екс-учасниця «Дому-2» Олена Беркова знялася в художньому кіно про примадонну російської естради, – повідомляє Life Showbiz.

Олена Беркова зіграла молоду Аллу Пугачову у фільмі для дорослих

Фільм знімався у Німеччині, секс-діві дісталася головна роль – вона грає Аллу Пугачову на світанку зоряної кар’єри.

– У фільмі я граю молоду Аллу Борисівну, – каже 27-річна порноактриса. –  Перефарбовуватися на руду мені не довелося, але якщо б знадобилося, то з легкістю змінила б колір волосся!

Хоча акторський багаж у секс-діви цілком солідний – від амазонок до покоївок, така роль їй дісталася вперше. Однак Беркова не побоялася зіграти співачку номер один у Росії. Адже автори картини давно розгледіли в Олені великий потенціал, та й сама примадонна картину схвалила.

Пустотлива Алла Борисівна в молоді роки

А ось головний чоловік Алли Борисівни, схоже, від такого відвертого кіно не в захваті. Від офіційних висловлювань Максим Галкін поки що утримується, проте з з дружиною вдома – поговорить.

Так чи інакше, червоніти Максиму не доведеться, тому що продюсери картини не збираються випускати фільм в російський прокат. Побачить кіно про Аллу Борисівну з найбільш відвертими інтимними подробицями тільки досвідчений європейський глядач.

http://www.lifeshowbiz.ru/news/86073

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *