«Позитив» – це коли п’ять з плюсом!

За словами Ігоря Тимофійчука, керівника фотоклубу «Позитив», назва фотовиставки «5+» розшифровується так: «5» символізує термін існування фотоклубу «Позитив» – 5 років, а «+» – символ продовження, прагнення розвитку.

Невдовзі після заснування фотоклуб «Позитив» із так званого «місця тусовки» спільних інтересів, перегляду фотографій та колективного народжування ідей та дій перетворився на потужну організацію, яка нині представляє чернівецьких фотографів в багатьох персональних та колективних виставках, вітчизняних та міжнародних конкурсах.

– Ми не хотіли організовувати якусь чергову звітну виставку, демонструючи найкращі фотографії учасників нашого фотоклубу, – каже Ігор Тимофійчук. – Кожен фотограф за своїми власними критеріями відбирав до неї фотографії, єдиним обмеженням була їх кількість – не більше п’яти.

В експозиції представлено роботи різні за характером, напрямками та техніками виконання, проте переважають – жанрові та пейзажні фотографії.

– За ці два роки, завдячуючи фотоклубу «Позитив», я побачив більше фотовиставок, аніж за 50 років до того! – коротко, проте влучно охарактеризував діяльність фотоклубу Сергій Гакман, член Робочої Комісії Єврорегіону «Верхній Прут» з питань науки, освіти, культури, охорони здоров’я, молоді і спорту.

Ігор Константинюк

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *