Думки вголос або Всі про все…

Кузьма (гурт «Скрябін») про буковинців
Павло НЕЧИТАЙЛО (гурт «Пропала грамота») про український шоу-бізнес
Олексій КУХАРСЬКИЙ (гурт «Стелсі») про останній альбом

Кузьма (гурт «Скрябін») про буковинців:
– Чернівчани – це окрема нація! Жителі Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей контактують зі слов’янами і вони трішки самозакохані. А Буковина – це ворота до нетипової України. Мені здається, тут люди інші, відкритіші, такі, як на сході України. Вони ж бо відрізняються від «західняків» своєю простотою. В інших західних областях люди люблять поколупатися в «чужих трусах».
А найголовніше, що чернівчани люблять своє місто. І насправді любити є що, адже Чернівці – насправді неповторні.

Павло НЕЧИТАЙЛО (гурт «Пропала грамота») про український шоу-бізнес:
– Для того, щоби українська група заробила грошей, їй потрібно тікати за кордон. Існують групи, які виступають на «корпоративах», фестивалях і в клубах, але не мають масової популярності на різних ТБ-каналах і радіо. Ці групи змушені грати за копійки. В Україні немає чіткої шоу-бізнесової структури і хоча би одного музичного видавництва, яке займалося би «просуванням» не лише відвертого поп-року чи танцювальної поп-музики. Коли гурт працює в альтернативному музичному напрямку, розраховувати на те, що із цього можна вижити, неможливо.

Олексій КУХАРСЬКИЙ (гурт «Стелсі») про останній альбом:
– Платівка «Товариство з безмежною безвідповідальністю» вийшла непоганою! Приємно, що серед зірок української сцени багато прихильників нашої творчості. Наприклад, Кузьма «Скрябін» зізнався, що бачить у нас ту молодість, коли сам починав, і те, що втратив з роботою в шоу-бізнесі, перетворившись на «гламурного». А Фома з гурту «Мандри» сказав, що нам треба писати саундтреки до фільмів Еміра Кустуріци.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *