До дня Святого Валентина жіноча вечірка

«Для тебе, коханий» – жіноча закрита вечірка з такою назвою відбудеться у галереї «SWEET арт» 13 лютого.

Учасниці отримають майстер-клас із живопису від відомого київського художника Анатолія Фурлета. Написані картини вони подарують своїм коханим чоловікам.

Наталія БОГОМАЗ, ініціаторка вечірки, директор картинної галереї «SWEET арт» зазначила, що така авантюра є досить складною, оскільки жінки поринуть у світ виготовлення картини, хоча до цього, більшість із них тільки споглядали твори живопису. Прізвища учасниць поки що тримаються у таємниці. Та все ж п. Наталя розповіла, що йдеться про успішних жінок, які мають свій власний бізнес і, звичайно, можуть собі дозволити такий подарунок.

На вечірці будуть присутні 6–7 представниць прекрасної статі. Відбуватиметься вона у галереї: кожна учасниця отримає полотно, олійні фарби. Жінки оберуть тему і 4 години працюватимуть над картиною. Найімовірніше – писатимуть натюрморт, бо цей жанр найлегше дається новачкам.

– Це ризикований проект, – зізнається пані Богомаз, – адже у ньому візьмуть участь жінки, які абсолютно не вміють малювати. Та художник пообіцяв, що картини будуть повністю закінчені, ними буде несоромно прикрасити своє помешкання. Зрештою, Фурлет – такий майстер, що змусить кількома додатковими мазками зазвучати будь-яке полотно. Позитивним є і те, що жінка не тільки вручить чоловікові подарунок, в якому потужно звучатиме її енергетика, але й сама наче увійде у середину творення картини, що перетворить її на справжнього митця. І, головне, це відчуття залишиться з нею назавжди.

– Взяти участь у такій імпрезі погодилися жінки різного віку, – продовжує п. Наталя, а обирала я їх серед постійних відвідувачок галереї. На майстер-клас хотів прийти і мій хороший друг, бо він так захопився ідеєю, що навіть вирішив одягнути перуку і видати себе за жінку. Але в останню мить передумав.

Наступного після вечірки дня, у вівторок, у галереї «SWEET арт» відбудеться відкриття виставки, де будуть представлені два талановитих художника – киянин Анатолій Фурлет і чернівчанин Анатолій Житарюк . Вони запропонують відвідувачам свій спільний проект «Поцілунок сарматки». Це буде погляд художників на жінку, на кохання, – зазначає пані директорка. – І саме на презентації цієї виставки жінки, що напередодні працювали у галереї, подарують картини своїм коханим чоловікам, які я, певна, будуть вельми здивовані та захоплені таким вчинком.

До речі, на виставку «Поцілунок сарматки» зможуть прийти всі охочі, щоби пересвідчитися: кохання – це таке почуття заради якого варто жити.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *