Злочини та події в Чернівецькій області 22 січня

Впродовж минулої доби на території Чернівецьої області зареєстровано 24 злочини. Зокрема, 1 незаконне заволодіння транспортним засобом, 3 грабежі, 7 крадіжок, 1 випадок вилучення зброї та боєприпасів, 2 злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків, 6 шахрайств, 3 злочини по лінії економіки. 21 злочин правоохоронці Буковини розкрили.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Садгірського райвідділу міліції затримали 24-річного жителя села Задубрівка Заставнівського району, який відкрито заволодів мобільним телефоном «Нокіа-6300» та грошима в сумі 250 гривень у 35-річного чернівчанина. По даному факту порушена кримінальна справа за статтею 186 частиною 1 Кримінального кодексу України – грабіж.

На території області триває проведення операції «Зброя та вибухівка». За минулу добу працівники карного розшуку Заставнівського райвідділу міліції на вулиці Незалежності міста Заставна затримали 44-річного місцевого жителя у якого виявили та вилучили багнет-ніж австрійського виробництва. Вилучений ніж направлений на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 477 порушень Правил дорожнього руху, з яких 22 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *