Кримінальні хроніки тижня

Золоті схили?

Посадова особа одного з управлінь ОДА, змовившись із приватним підприємцем, у лютому нинішнього року підробили акти виконаних робіт із укріплення схилів у одному з селищ області, чим завдали збитки державі на суму 1,4 мільйона гривень. Працівники УДСБЕЗ викрили змовників, а прокуратура порушила кримінальну справу. Скільки ще грошей винесла повінь?

Меткі підлітки

У Кам’яній на Сторожинеччині невідомі «почистили» оселю 26-річної місцевої жительки, забравши золоті речі та мобілку, на загальну суму майже 2 тис. грн. Правоохоронці викрили цілу «міні-бандочку»: 13-річного та двох 12-річних сусідів потерпілої. Речові докази вилучено.

Навідав у лікарні

68-річну жителька Романківців на Сокирянщині під час перебування на лікуванні в обласній лікарні вийшла на процедури, а повернувшись до палати, не знайшла там мобільний телефон вартістю 800 грн. Правоохоронці вирахували автора крадіжки – 37-річного мешканця Луківців Вижницького району.До кого він навідався того дня, невідомо, але поцуплений мобільник вилучили в нього.

Пішоходу не пощастило

52-річний мешканець Недобоївців на Хотинщині сподівався швиденько перебігти дорогу, але потрапив під автівку 19-річного проїжджого з Чепоносів того ж району. Потерпілий з травмою голови потрапив до реанімації в Хотинській ЦРЛ.

У Заставні на опору

натрапив 29-річний місцевий мешканець на «Москвич-412», не впоравшись з кермуванням. Із переломом щелепи та множинними забійними ранами водія доправили до Заставнівської ЦРЛ.

«ІЖ» проти «Опеля»

20-річний житель Нижніх Станівців на мотоциклі на зустрічну смугу і допустив зіткнення з автомобілем «Опель Астра» 28-річного мешканця Оршівців. Водій автівки відбувся переляком, а от невдаха-мотоцикліст лікуватиме голову й ребра в Кіцманській ЦРЛ.  В результаті ДТП 18-річний пасажир мотоцикла, житель села Нижні Станівці, зі струсом головного мозку та переломом ребер госпіталізований до Кіцманської районної лікарні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *