Кримінальна хроніка Буковини на 4 квітня

Впродовж минулої доби на території Чернівецької області зареєстровано 19 злочинів. Зокрема, 1 незаконне заволодіння транспортним засобом, 9 крадіжок, 4 злочини по лінії економіки. 17 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

До Заставнівського райвідділу міліції звернувся 34-річний житель райцентру із заявою про те, що 23-річний житель м. Заставна з території одного із товариств з обмеженою відповідальністю незаконно заволодів автомобілем ЗАЗ-110557, який є власністю ТзОВ. Вжитими заходами співробітники слідчо-оперативної групи автомобіль з пошкодженнями виявили на одній із вулиць райцентру, а підозрюваного у скоєнні даного злочину затримали.

За минулу в добу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій одну людину травмовано.

У селі Великий Кучурів Сторожинецького району 24-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваегн-Джета», скоїв наїзд на 66-річну односельчанку. В результаті ДТП жігку з переломом стегна, закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку госпіталізували у лікарню швидкої медичної допомоги.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 537 порушення Правил дорожнього руху, з яких 21 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *