Злочини та події в Чернівецькій області 20 січня

Впродовж минулої доби на території Чернівецької області зареєстровано 15 злочинів. Зокрема, 6 крадіжок, 4 випадки вилучення зброї та боєприпасів, 2 злочини по лінії економіки. 12 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

На території області триває проведення операції «Зброя та вибухівка». За минулу добу працівниками управління карного розшуку УМВС області та карного розшуку Кіцманського райвідділу міліції в селі Валяво, під час санкціонованого обшуку в господарстві 57-річного місцевого жителя виявили та вилучили незареєстровану нарізну гвинтівку іноземного виробництва калібру 5,6 міліметрів з оптичним прицілом та три бойових патрони до неї. Вилучена гвинтівка та патрони направленні на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

На вулиці Головній Чернівців співробітники карного розшуку УМВС області затримали 46-річного чернівчанина, в якого виявили та вилучили магазин з 21-м набоєм калібру 5,45 міліметрів. Проводиться перевірка.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції м. на вулиці Ентузіастів міста Чернівці затримали 33-річного жителя села Кострижівка Заставнівського району, в якого виявили та вилучили 51-набій калібру 5,45 міліметрів. Проводиться перевірка.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 471 порушення Правил дорожнього руху, з яких 22 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *