У Чернівцях УБОЗ на хабарі затримав керівника районної виконавчої служби

Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернівецькій області 27 лютого затримали на «гарячому» керівника державної виконавчої служби одного із районів міста Чернівці.

Даний посадовець вимагав у чернівчанина хабар у розмірі 20 тисяч доларів США за відстрочку виконавчого провадження. Під час отримання частини хабара у розмірі 3 тисячі доларів США, 56-річний керівник був затриманий, а гроші вилучені. Держслужбовець зараз знаходиться в камері ізолятора тимчасового тримання, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За фактом одержання хабара порушено кримінальну справу за 3 частиною статті 368 Кримінального кодексу, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

З початку року це вже другий випадок коли працівник виконавчої служби отримав хабара. Нагадаємо, що у січні за отримання хабара у розмірі 15 тисяч гривень за закриття виконавчого провадження та стягнення кредитної заборгованості був затриманий старший державний виконавець одного з відділів державної виконавчої служби.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *