Компостна яма для іноземця замість готелю

Приватний підприємець разом із братом (двоє вихідці із Азербайджану) викрали пакистанця-нелегала, який буцімто завинив їм 40 тис. грн.

А діло було так: уродженець Азербайджану насильно заштовхав на вул. Гагаріна, неподалік заправки «Захід» до мікроавтобуса «Мерседес-Віто» заробітчанина-нелегала. Потім вони із братом завезли його до свого недобудованого готельного комплексу неподалік села Зелений Гай. Чоловіки відібрали від пакистанця документи, гаменець і телефон та кинули його на 40 хвилин до компостної ями, глибиною 5 метрів. Після цього побили і зачинили в підвалі.

Відтак повернули заручнику мобільний телефон і наказали дзвонити друзям, знайомим, щоб зібрати потрібні їм кошти. Оскільки дзвінки були безрезультатними, вони зачинили чоловіка в підвалі, давши йому шматок хліба та воду. Однак забули забрати телефон.

Зрабітчанин через певний час зателефонував до роботодавця. І той, не зволікаючи, викликав міліцію.

Як повідомив виконувач обов’язків начальника УБОЗу в Чернівецькій області полковник міліції Валерій МАКАРЕНКО, братів-азербайджанців було затримано. Потерпілий, за висновком судово-медичної експертизи, постраждав не дуже сильно: обійшовся без переломів, але отримав численні забої.

За скоєне братам «світить» до 5 років позбавлення волі (ст. 355 ч. ІІ ККУ).

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *